България срещу Салвадор за Купа "Дейвис"

България срещу Салвадор за Купа "Дейвис"

Пловдив ще е домакин на срещата от Световна група II на турнира за Купа "Дейвис" между отборите на България и Салвадор. Мачовете ще са на 14 е 15 септември на кортовете на ТК “Локомотив” и започнат в 16.00 ч. Целият турнир ще можете да гледате на живо на www.sportbg.bg.

В откриващия ден ще се изиграят двата сингъла, противопоставящи първата ракета на единия отбор срещу втората на другия. Във втория ден ще се проведе мачът на двойки и вторите два сингъла. Преди началото на мачовете на 14 септември ще има официално откриване.

В тима на България са включени Пьотр Нестеров (21 г.), Янаки Милев (20 г.), Александър Донски (26 г.), Илиян Радулов (19 г.) и Иван Иванов (15 г.).

При победа в този мач България ще играе през февруари следващата година за изкачване в Световна група I. При загуба, пак през февруари 2025-а, предстои бараж за оставане в Световна група II.

Да подкрепим всички заедно младите български тенис таланти!

Този уеб сайт използва бисквитки.

Продължавайки да използвате този уебсайт, вие давате съгласието си за използване на бисквитки. За повече информация, моля прочетете нашата Политика за поверителност.