BRAVE 86 събира в „Арена Бургас“ десетки знакови спортисти

Очакваната в събота грандиозна галавечер BRAVE 86 ще събере на едно място десетки шампиони в спортна зала „Арена Бургас“. Сред тях олимпийският шампион по класическа борба от Париж 2024 Семен Новиков, Благой Иванов-Багата, братята Кубрат и Тервел Пулеви, световните шампиони по самбо Румен и Росен Димитрови, няколко поколения самбисти, световни и европейски шампиони по карате, кикбоксьори, медалисти по бразилско жиу жицу, и др.

снимка:  Instagram, снимка озаглавена "братя" на Хамзат Мааев (най-в ляво) с Хамзат Чимаев

Днес в Бургас пристига двойникът на Хамзат Чимаев Хамзат Мааев, който е част от файткартата и който също е наричан „вълк“ като известния му сънародник.

Утре се очаква да пристигне и доскорошното острие в UFC Мохамед Мокаев.

Събитието ще бъде подкрепено от наложилия се бетинг оператор на родния пазар inbet.com. BRAVE попада в палитрата от мероприятия, зад които застава компанията, което попада в политиката ѝ за подпомагане на българския спорт.

Към момента основните битки на BRAVE 86 са:

  • Атанас Джамбазов срещу Саид Маалем (Алжир)

  • Живко Стоименов срещу Алекс Лохор (Франция)

  • Павел Владев срещу Кристиян Мах (Германия)

  • Антонио Бушев срещу Хамзат Мааев (Турция)

  • Руси Минев срещу Христос Циримокос (Гърция)

  • Габриел Гилтон (Бразилия) срещу Едуард Евдокимов (Германия)

  • Антон Янчев срещу Патрик Крзак (Полша)

Преди основните битки има подгряващи двубои, от които претърпяха промени, поради контузии и отпадане на противници, като на ринга няма да видим предварително планираните Атанас Божилов, Мариан Димитров и Симеон Кичуков, но за сметка на това организаторите са подготвили редица атрактивни битки.

В една от подгряващите срещи шампионът по самбо и национал по борба на Швейцария, Дилян Алишахи излиза срещу 105-килограмовия кикбоксьор Димитър Калчев. Преди тях отново в тежката категория ветерана Галин Бекяров и изгряващата ММА звезда Георги Петров.

Подгряващите срещи започват от 19:00 на 24-ти август в Арена Бургас, като в петък от 9:00 е официалния кантар, а в четвъртък организаторите ще проведат официалната си пресконференция.

Този уеб сайт използва бисквитки.

Продължавайки да използвате този уебсайт, вие давате съгласието си за използване на бисквитки. За повече информация, моля прочетете нашата Политика за поверителност.