ФУТБОЛ: Sportbg.bg ще излъчи пряко мача Локомотив СЗ - ЛП Суперспорт от женското първенство

Новият спортен сайт Sportbg.bg ще излъчи на живо мача Локомотив Стара Загора - ЛП Суперспорт от последния кръг на футболното ни първенство при жените.

Двубоят е на 8 юни от 13 часа на ст. „Локомотив“ (спортен комплекс „Берое“) в Стара Загора.

Сблъсъкът от все по-интересния и оспорван български шампионат при дамите противопоставя втория – Локо Стара Загора, и петия – ЛП Суперспорт (София). Двата отбора не могат да подобрят класирането си, но това едва ли ще се отрази на настроението и мотивацията им.

Наскоро тимът на Националната спортна академия (НСА) си осигури титлата предсрочно, детронирайки Локомотив Стара Загора, който ликуваше като №1 при нежния пол в предишните два сезона.

„Червено-черните“ от Града под липите вече мислят как да си върнат трона догодина, а срещу себе си имат традиционно силния ЛП Суперспорт. Първият шампионатен двубой между двата тима, игран в края на миналата година в столицата, завърши 3:1 за Локо, така ЛП ще стъпи на терена с амбицията за реванш.

Мачът крие и друга интрига – ще успее ли голмайсторката на първенството Анастасия Скоринина да увеличи головия си актив от 34 попадения? Тя вече си осигури приза за реализатор №1, тъй като втората Моника Балиова (Спортика Благоевград) е далеч назад с 21 гола. В редиците на ЛП Суперспорт първа по голове е Ивет Василева с десет.

Гледайте в Sportbg.bg мача Локомотив (Стара Загора) – ЛП Суперспорт в събота, 8 юни, от 13 часа.

Този уеб сайт използва бисквитки.

Продължавайки да използвате този уебсайт, вие давате съгласието си за използване на бисквитки. За повече информация, моля прочетете нашата Политика за поверителност.