Maximum Damage отново ще разтърси Стара Загора на 1 юни

Maximum Damage организира второ издание на гала вечер с мачове в бойни спортове на 1 юни в зала „ДЗУ“ в Стара Загора.Първото събитие през есента на миналата година предизвика огромен интерес, което даде заявка за повторение, отново в Града под липите.Битките на 1 юни започват в 19 часа и ще бъдат излъчвани пряко на sportbg.bg,Общо 12 двубоя са включени в програмата и ще бъдат проведени по специално разработени правила, които гарантират здрави битки и пищно зрелище.

Основният организатор на бойната гала, Мариян Димитров, създател на Maximum Damage ще излезе срещу Константин Влад, в главния мач на вечерта, който ще се проведе по правилата на бокс с ММА ръкавици. В пилотното издание на Maximum Damage Димитров постигна впечатляваща победа над Уил Чопи по правилата на бокса с голи ръце.

Останалите сблъсъци на предстоящата гала на бойните спортове ще изправят едни срещу други още популярни бойци.

По правилата на К-1 с ММА ръкавици ще се бият Митко Илиев и Узун, както и Радослав Великов и Димитър Андонов. В кикбокса се откроява сблъсъкът между Димитър Тотев и Георги Калчев, а бокс с ММА ръкавици ще предложат срещите Динко Банков - Стефан Иванов и Марио Митев - Атанас Жеков.Целта на Мариян Димитров е да дава път на млади бойци в смесените бойни спортове. Той покани състезатели от цяла България на събитието си. Идеята на промоутъра е да противопоставя стил срещу стил и шампион срещу шампион. Maximum Damage развива основно ММА, бокс с ММА ръкавици, кикбокс с ММА ръкавици и чист бокс.Билети за гала вечерта Maximum Damage 2 на 1 юни в Стара Загора можете да намерите в мрежата на eventim.bg.

Този уеб сайт използва бисквитки.

Продължавайки да използвате този уебсайт, вие давате съгласието си за използване на бисквитки. За повече информация, моля прочетете нашата Политика за поверителност.