Няма Място - Велико Търново триумфира с Prity Cup 2024!

Няма Място - Велико Търново триумфира с Prity Cup 2024!

Шест града, над 50 отбора от цялата страна, над 700 картотекирани състезатели и един шампион!

Това е магията на Prity Cup 2024!

Великотърновският „Няма място“ триумфира с купата във веригата турнири “Prity cup” за 2024 г., а всички вие имахте възможността да наблюдавате всичко по-интересно на sportbg.bg!

12-те най-добри отбора спориха за отличията в Горна Оряховица, след като се класираха за финалите сред общо 50 участници. На финала великотърновци удариха с 3:1 „Мечките“ (Русе) и грабнаха купата за първото място и златните медали.

„Няма място“ стана първи в групата си, на четвъртфиналите елиминира с 2:0 „Ловеч“, а на полуфинала би „Епъл“ (Джулюница) с 4:1. Другият финалист „Мечките“ мина през четвъртфиналите с дузпи над „Класиците“, а полуфиналът му срещу „Клуб 33“ бе достоен за книгата „Гинес“. Редовното време завърши 2:2 и се стигна до дузпи, като двата тима изпълниха по 20 наказателни удара! Наложи се играчите по 4 пъти да застават зад бялата точка, като общо пропуснаха само по една до последните изпълнения и в крайна сметка „Мечките“ се наложиха с 19:18!

Финалът между „Няма място“ и „Мечките“ започна с ранен гол на великотърновци, дошъл след пробив отдясно и силен удар на Калоян Ненчев. Малко след това Ивайло Тодоров насочи топката в опразнената врата за 2:0. Русенци обаче удариха греда, а след почивката чрез Теодор Костов намалиха на 2:1. Това направи мача много оспорван и равностоен, като „Мечките“ търсеха равенството, но отлични прояви имаше вратарят Пламен Христанов. “Няма място” също имаше куп възможности и в добавеното време при контра Ивайло Тодоров окончателно реши мача за 3:1.

Трети и четвърти са „Клуб 33“ и „Епъл“ (Джулюница), които си биха само дузпи. По-точни бяха русенци, взели бронзовите медали. Отличията връчваха кметът на Горна Оряховица Николай Рашков, управителят на „Прити 95“ ООД Евгени Иванов и председателят на горнооряховския Общински съвет Огнян Стоянов.

Приза за най-полезен играч получи Ивайло Тодоров от „Няма място“. Наградата за най-добър вратар стана притежание на Пламен Христанов също от „Няма място“. Най-добър защитник е Мартин Недков от „Мечките“, най-техничен състезател стана Ангел Иванов от „Клуб 33“. Голмайстор на турнира с 6 попадения е Момчил Кузманов от „Епъл“ (Джулюница).

Златните медали и купата Евгени Иванов връчи на шампиона „Няма място“, в състава си с добре познати от футболните терени доказани футболисти.

Организатори, участници и наблюдатели споделиха мнение, че веригата от турнирни Prity Cup израства с всяка година и се надяват следващото издание да е още по-впечатляващо.

Записи на всички срещи от турнира, можете да намерите в секция ПОВТОРЕНИЯ!!!

Този уеб сайт използва бисквитки.

Продължавайки да използвате този уебсайт, вие давате съгласието си за използване на бисквитки. За повече информация, моля прочетете нашата Политика за поверителност.