Нов интернет сайт ще предложи много спорт на живо от България

София, 31 май 2024 г. - Новият интернет сайт sportbg.bg ще предложи излъчване на живо на огромно разнообразие от събития в множество спортове, които се провеждат в България. Премиерата на сайта е предвидена за 1 юни с ексклузивното излъчване на схватките от ММА галата Maximum Damage 2, който ще се проведе в Стара Загора.

Амбицията на екипа на сайта е да предложи на българските фенове възможност да гледат най-интересното от българските стадиони и спортни зали от света на футбола, волейбола, баскетбола, тениса на маса, бойните спортове и други.

Всички излъчвания на сайта sportbg.bg могат да бъдат гледани напълно безплатно.

Потребителите на сайта ще могат да се информират за програмата на събитията излъчвани на сайта, както и да се абонират за получаване на новини и предварителна информация за излъчванията. За тези, които пропуснат излъчванията на живо, има възможност да проследят събитията и на запис.

В програмата на сайта ще влязат мачове и турнири както от света на професионалистите, така и с участието на аматьори, като например още през юни sportbg.bg ще излъчи на живо всички срещи от Шампионската лига и Лига България на Българската асоциация по мини футбол.

Програмата на сайта ще бъде непрекъснато обновявана и с нови събития, много от които ще бъдат ексклузивни за sportbg.bg.

„В България се провеждат много спортни състезания към които има и сериозен зрителски интерес, но много от тях просто не намират място в програмите на ефирните и кабелните телевизии. Нашата цел е да превърнем sportbg.bg в платформа за качествено спортно съдържание от България и по този начин да демонстрираме качествата на българските спортисти и отбори, както професионалисти, така и аматьори, а също и да подпомогнем усилията на спортните организации и организатори на спортни събития. Крайната ни цел е преди всичко да популяризираме българския спорт. Вярваме, че той заслужава това“, коментират от екипа на новия сайт.

 

За повече информация:

press@sport.bg

www.sportbg.bg

Този уеб сайт използва бисквитки.

Продължавайки да използвате този уебсайт, вие давате съгласието си за използване на бисквитки. За повече информация, моля прочетете нашата Политика за поверителност.