Prity Cup е във вихъра си и въпреки високите температури и отпускарския сезон

Prity Cup е във вихъра си и въпреки високите температури и отпускарския сезон, едни от най-силните отбори в страната влезнаха и ще влизат в битката за големия финал в град Горна Оряховица в края на август, който ще се излъчва по sportbg.bg.

Сега предстои и квалификационният турнир в град Троян, където се заформя истинско зрелище! Отбори от София, Тетевен, Ловеч и местните тимове са готови за здрави и атрактивни сблъсъци, а вие ще имате възможността да ги наблюдавате на живо с коментар по Sportbg.bg.

Отборите за Троян са вече 11 на брой и остава само едно свободно място!

До момента преминаха квалификациите в Горна Оряховица, Велико Търново и Ловеч. Класиралите се отбори до момента са Карата Ауто Габрово, Няма Място Велико Търново, Булгари София, Епъл Джулюница, Ловечъ и Аудиторията Ловеч.

Остава отворено записването за гр. Габрово и гр. Русе, които се явяват последен шанс да грабнете квоти за големия финален турнир

Този уеб сайт използва бисквитки.

Продължавайки да използвате този уебсайт, вие давате съгласието си за използване на бисквитки. За повече информация, моля прочетете нашата Политика за поверителност.