UFC боецът Роман Долидзе идва в България за BRAVE Burgas

37-годишният Роман Долидзе ще бъде в корнера на българина Атанас Джамбазов (25-5) в мача му срещу Мохамед Саид Маалем (12-6) в нощта на 24 август. Двубоят между Джамбазов и Маалем е главна среща в първата в страната ни галавечер от световната организация BRAVE, на която Бургас е домакин.

Събитието ще бъде подкрепено от наложилия се бетинг оператор на родния пазар inbet.com. BRAVE попада в палитрата от мероприятия, зад които застава компанията, което попада в политиката ѝ за подпомагане на българския спорт.

Както е известно помориецът Наско Джамбазов от години живее и тренира в Лас Вегас в залата Xtreme Couture, където помага в подготовката на UFC бойци като Роман Долидзе, Франсис Нгану, Александър Волков, както и на българина Благой Иванов "Багата". Изграденото приятелство между файтърите резонно ще ги доведе до родното черноморие, с изключение на Франсис Нганну, който претърпя тежка семейна драма със загубата на сина си.

Първоначалните планове на бразилеца Рони Маркес да лети до Бургас също се промениха, и той няма да може да присъства на BRAVE 86 в България. Долидзе обаче сменя присъствието му в корнера на Наско, което е важна подкрепа пред погледите на мачмейкърите на BRAVE, UFC и PFL, които ще следят представянето на Джамбазов и Маалем.

Роман Долидзе продължава да е действащ боец на най-голямата и комерсиална елитна ММА организация UFC. Само дни преди грузинецът записа важна победа в октагона по време на UFC 303 над Антъни Смит, съобщиха от mmm.bg

Този уеб сайт използва бисквитки.

Продължавайки да използвате този уебсайт, вие давате съгласието си за използване на бисквитки. За повече информация, моля прочетете нашата Политика за поверителност.