Владимир Магерски: Ще играем с най-добрите в Европа

Владимир Магерски: Последните години бяха много трудни за нас, но сега ще играем с най-добрите в Европа

Капитанът на Малки Страсти Владимир Магерски даде своята прогноза за предстоящото дебютно участие на European Minifootball Federation Шампионската лига във Варшава.

"Пътуваме за Белград, а от там със самолет за Полша. 11 човека сме, всички футболисти. Ще има и три нови попълнения от Пловдив, но ще оставя имената им в тайна до утре, сподели той.

Вицешампионът на България Малки Страсти попадна в група с Novia Vita Targu Mures от Румъния, Mexicani Beer от Израел и EXC Mobile от Полша.

Румънците са медалист от Eurocup през миналата година и шампиони на страната си. И тук имаме полски отбор, а израелският тим е по-скоро непознат за нашата аудитория.

"Румънския отбор, със статута си на шампион на страната, със сигурност е сред фаворитите на турнира. Не исках да се падаме с отбор на домакините, защото знаем класата им. Израелците не ги познавам. При нас последните години бяха трудни, голямо текучество, но това ядро с играчи като Светльо Табаков, Теодор Тодоров и Мони Борисов, доказа, че може да задържа нивото с останалите играчи", продължи Магерски.

"Пожелаваме успех и на Нено, Виктор и FC Villa Mark на турнира. Мисля, че и двата отбора имаме сили за поне 1/4-финал, а защо да не си пожелаем да се срещнем на финала и този път да ги бием!", пожела си той.

Шампионската лига ще се проведе във Варшава от 5 до 9 септември и ще можете да гледате всички срещи на българските отбори само на www.sportbg.bg

Този уеб сайт използва бисквитки.

Продължавайки да използвате този уебсайт, вие давате съгласието си за използване на бисквитки. За повече информация, моля прочетете нашата Политика за поверителност.