Антонио Бушев излиза срещу двойника на Чимаев в BRAVE 86 в Бургас

Международната MMA организация BRAVE е подсигурила сериозни бойци в предстоящиото си 86-то издание, което ще се проведе за пръв път в България на 24-ти август.

Домакин е спортната зала Арена Бургас в крайморския град, а битките от основната файткарта са между едни от най-добрите български бойци, които ще се изправят срещу топ състезателите на BRAVE от цял свят.

В една от тези битки българският талант Антонио Бушев излиза срещу двойника на UFC звездата Хамзат Чимаев - Хамзат Мааев.

Антонио Бушев е шампион на България по киокушин карате и в редица граплинг турнири. Той изостря още повече играта си в стойка в клуба по кикбокс на "Армеец", което го прави една завършена ММА машина.

В ММА той е със статистика 3-1, като за последно прегази италианеца Енцо Тобиа на галавечер в Кипър през септември и сега се подготвя за следващото си предизвикателство на 24-ти август в Бургас.

Срещу него в клетката застава Хамзат Мааев, който носи същия прякор като своя тренировъчен партньор - "Borz". Двамата с Хамзат Чимаев тренират редовно рамо до рамо и притежават еднаква смазваща опонентите си игра.
Мааев е със статистика 4 победи и 1 загуба. Последните си две битки той направи в BRAVE, където дебютира с победа с брутален нокаут в първия рунд, но през декември претърпя първата си и единствена загуба в професионалната си кариера. За бруталния му стил е показателно това, че всичките му победи са още в първия рунд, предимно с нокаути.
Основната файктарта на BRAVE 86 е съставена от един от топ ММА атлети на България, които ще се изправят срещу бойци като бившия шампион на BRAVE и такива подготвящи се рамо до рамо с UFC звезди. Всички бойци са с положителна статистика и готови за победа на всяка цена, тъй като BRAVE е организациия, от която UFC взима част от своите кадри, като Хамзат Чимаев, Умар Нурмагомедов и шампиона Илия Топурия.

Организацията обяви и част от подгряващите битки, които са не по-малко атрактивни, тъй като включват бойции участвали неведнъж в главни битки като старозагорската машина от ММА, самбо и бокс с голи ръце - Мариан Димитров, кикбокс асът Атанас Божилов 'Наката', емблематичният ММА боец в тежка категория Симеон Кючуков и още много таланти, готови да покажат уменията си пред целия свят и мачмейкърите на UFC, съобщиха нашите приятели от www.mma.bg.

Целият турнир можете да гледате на живо, напълно безплатно на www.sportbg.bg

Този уеб сайт използва бисквитки.

Продължавайки да използвате този уебсайт, вие давате съгласието си за използване на бисквитки. За повече информация, моля прочетете нашата Политика за поверителност.