България отново домакин на втория по сила турнир по мини футбол в Европа

България отново домакин на втория по сила турнир по мини футбол в Европа

Дългоочакваният EUROCUP турнир по мини футбол, организиран от Европейската федерация по минифутбол (EMF), се завръща в Слънчев бряг, България, от 18 до 21 септември. Всички мачове ще можете да гледате пряко с коментар в ефира на sportbg.bg.

Тазгодишната надпревара ще събере 28 отбора от 14 различни държави, обещавайки вълнуващи мачове и силна конкуренция. Домакин на събитието ще бъде Градския стадион в курорта Свети Влас, който ще предостави идеална сцена за минифутболен спектакъл.

България с най-много отбори на EUROCUP

След успешното домакинство миналата година, България отново ще приеме EUROCUP за втора поредна година, като затвърждава своето водещо място в минифутбола в рамките на EMF. Тази година страната ни ще бъде представена от цели шест отбора – най-много сред всички участващи държави. Това са:

Красико Бургас

Спартак Велико Търново

Епъл Джулюница

Няма място Велико Търново

Балерини Варна

Светците Свети Влас

Очакванията към българските отбори са високи, а феновете ще имат възможност да видят най-доброто от тях в битка за европейската титла. Мачовете започват в 16:00 ч. местно време на 18 септември и ще продължат до 21 септември.

EMF Masters: Турнир за ветерани

Освен основния EUROCUP, Европейската федерация по минифутбол ще проведе и турнира EMF Masters за ветерани. От 20 до 22 септември, ветераните ще имат възможността да покажат своите умения и опит на терена. България ще бъде представена с шест отбора и в тази категория:

VMV София

Врачански скали Враца

Зелен свят Перник

Мастър Пик Велико Търново

Ихтиман

Приятели Хасково

EMF Masters турнирът е уникална възможност за по-опитни играчи да се върнат на терена и да демонстрират своята страст към футбола.

Глобална аудитория

За тези, които не могат да присъстват на стадиона, Европейската федерация по минифутбол ще предава всички мачове от EUROCUP на живо в sportbg.bg. Това дава възможност на зрителите да се насладят на футболната магия и да проследят всичко, което се случва на терена, където ще се състезават едни от най-добрите минифутболни отбори в Европа.

Докато Слънчев бряг и Свети Влас се готвят да посрещнат футболните звезди на Европа, зрителите могат да очакват дни, изпълнени с напрегнати двубои и незабравими емоции. Не пропускайте възможността да се насладите на футболната магия на живо или онлайн на sportbg.bg.

Този уеб сайт използва бисквитки.

Продължавайки да използвате този уебсайт, вие давате съгласието си за използване на бисквитки. За повече информация, моля прочетете нашата Политика за поверителност.