Битката за класиране в елита на мини футбола в София започна!

Битката за класиране в елита на мини футбола в София започна!

 Изигра се първи кръг от баражите, преди новият сезон на EMF Първа лига по мини футбол.  Участие взеха осем отбора. Всички срещи бяха излъчени на живо по sportbg.bg, а в секция повторения, ще можете да намерите видео от изиграните срещи.

 В първия ден се изигра един двубой, между отборите на „Керелски“ и „Войводите“! ”Бръснарите” демонстрира силна защита и ефективност в нападението, което им осигури място в следващия етап след победа с 3-2. От другата страна, Войводите започнаха мача добре, но втората част на срещата не им се получи и допуснаха обрат. Те запазват надежда за класиране, попадайки в долния поток на баражите!

Във втория ден станахме свидетели на два двубоя, които ни предложиха качествена мини футболна продукция.

Първи един срещу друг се изправиха „Перспектива“ Кюстендил и „Връбница – 1“. Динамична и атакуваща игра от двата отбора, но срещата завърши 2-2. Победата при рулетката на дузпите отиде при „Перспектива“, които ще се изправят срещу „Керелски“ в директна битка за класиране в Първа лига.

„Полигран“ и „Младежите“ бе последният сблъсък от програмата. Сините от „Полигран“ показаха солидна игра и бяха по-активния отбор през целия мач. „Младежите“, въпреки силното си начало, не успяха да поддържат темпото и допуснаха фатални грешки, но въпреки това се добраха до равенството в последните минути - 1-1! Дузпите се оказаха решаващи и те определиха „Полигран“ като победител.

„Полигран“ и „Класиците“, които взеха служебна победа срещу „Сънотех“, ще определят втория класирал се за Първа лига.

В понеделник (02.09.2024 г. ) ще се изиграят решаващи срещи, след които ще станат ясни два от трите нови членове на най-силното мини футболно първенство на България!

Този уеб сайт използва бисквитки.

Продължавайки да използвате този уебсайт, вие давате съгласието си за използване на бисквитки. За повече информация, моля прочетете нашата Политика за поверителност.