BRAVE 86: Бразилец заменя контузения Делян Георгиев

Бразилецът Габриел Гилтън заменя контузения Делян Георгиев, който трябваше да излезе срещу Байсангур Макаев в мач от основната файт карта на предстоящата грандиозна гала вечер BRAVE в Бургас.

Вариантът бургазлията Руси Хаджиев да замести Делян също пропадна след като Хаджиев не успя да се възстанови от предходен двубой, а малко след това контузия получи и Байсангур Макаев.

В категория лека мачмейкърът на BRAVE даде шанс на германеца Едуард Евдокимов, който идва в Бургас за да се изправи срещу друго острие на мениджъра Теодор Карастоянов - атрактивния бразилец Габриел Гилтън де Карвальо Лима.

През месец юни Габриел записа победа със submission в Shooto Brazil 123. Броени дни преди мащабното първо събитие на бахрейнската световна организация в Бургас, Гилтън подписа контракт с BRAVE и влезе в новините на родината си.

Боецът пристига у нас от Рио де Жанейро на 22 август, ден преди официалния кантар в Бургас.

Има промени и в подгряващите битки, като поради контузии и проблеми с опонентите на част от българските бойци, като отпадат Мариян Димитров, Симеон Кичуков и Атанас Божилов. На тяхно място организаторите са добавили няколко други нови тежки битки.

Този уеб сайт използва бисквитки.

Продължавайки да използвате този уебсайт, вие давате съгласието си за използване на бисквитки. За повече информация, моля прочетете нашата Политика за поверителност.