BRAVE 86: ветеран от граплинг и кудо срещу ММА шампион

BRAVE 86, добавя вълнуващ мач между ветерана граплер Галин Бекяров и изгряващата ММА звезда Георги Петров.

Събитието ще бъде подкрепено от наложилия се бетинг оператор на родния пазар inbet.com. BRAVE попада в палитрата от мероприятия, зад които застава компанията, което попада в политиката ѝ за подпомагане на българския спорт.

Бекяров, опитен състезател с опит в граплинга и Кудо, внася богат опит в битката. Известен с доминацията си на тепиха, Бекяров може да се похвали и със забележителна боксова победа над Младен Манев "Нинджата“ в затворнически турнир по бокс.

От другата страна на клетката ще застане Петров, 21-годишна сила, с която трябва всеки да се съобразява. Българският боец има впечатляваща биография: четирикратен шампион на България по ММА, балкански шампион по ММА и бронзов медалист от Световното първенство по ММА и Европейското първенство по ММА.

В този мач ще има фойерверки, като граплинг експертизата и опитът на Бекяров се изправят срещу младежката динамика и шампионския опит на Петров. Бъдете в Бургас на 24 август за един незабравим сблъсък на BRAVE 86.

BRAVE Combat Federation е глобална промоция на смесени бойни изкуства, която бързо се превърна в една от най-уважаваните организации в този спорт. BRAVE CF е известна с вълнуващите си битки, разнообразните си таланти и ангажимента си да развива нови звезди.

Този уеб сайт използва бисквитки.

Продължавайки да използвате този уебсайт, вие давате съгласието си за използване на бисквитки. За повече информация, моля прочетете нашата Политика за поверителност.