Два граплинг двубоя ще подгреят BRAVE 86

Две граплинг срещи по динамичния правилник "submission only" ще открият бойната галавечер BRAVE 86, която ще се проведе тази събота в Бургас.

Събитието ще бъде подкрепено от наложилия се бетинг оператор на родния пазар inbet.com. BRAVE попада в палитрата от мероприятия, зад които застава компанията, което попада в политиката ѝ за подпомагане на българския спорт.


Организаторите от BFA са решили да дадат подкрепата си за българския грпалинг с поканата на четирима атрактивни бойци, които да разпалят напрежението в "Арена Бургас" през уикенда.

Красимир Николов е от отбора на Open Mat BJJ и шампион на ADCC и AJP Сърбия, както и вицешампион в абсолютната категория на Balkan Open 2024.

Той се изправя срещу Калоян Лулев от "Боен клуб Левски София". Лулев е сребърен медалист от европейското на AJP, както и шампион на IBJJF в Мадрид и Лисабон. През 2022-ра той става шампион на AJP в Бургас.

Срещите ще са по 10 минути, като победата се постига единствено със събмишън.

Вторият граплинг двубой е между Тони Танев от Martial Animals и Никола Митев от "Боен клуб Левски София".

26-годишният Танев е шампион на ADCC от 2024-та в София при напредналите, а неговия опонент Митев е многократен шампион в разнообразни турнири по граплинг като Balkan Open 2024, Real Grappling Challenge, ADCC Serbia и медалист в редица други граплинг събития.

Срещите започват от 19:00 в Арена Бургас, а билети ще бъдат продавани на място. Залата обаче е почти разпродадена, така че може да си запазите хубаво място директно от сайта на Eventim.bg.

Гледайте на живо целият турнир, тук на sportbg.bg

Този уеб сайт използва бисквитки.

Продължавайки да използвате този уебсайт, вие давате съгласието си за използване на бисквитки. За повече информация, моля прочетете нашата Политика за поверителност.