НА ЖИВО: BRAVE 86 на 24-ти август от Бургас

Една от най-големите световни ММА организации BRAVE Combat Federation идва в България. Първото й гостуване тук ще се случи на 24 август в Бургас, като събитието ще стане факт, след като президентът на организацията Мохамед Шахид бе на посещение в града по покана на кмета Димитър Николов.

Бургас и България влизат в голямото семейство на BRAVE, наред с големи градове в Бахрейн, Бразилия, Нидерландия, Мароко, Колумбия, САЩ, Южна Африка, Филипините, Саудитска Арабия, Аржентина, Англия, Русия, Южна Корея, Йордания, Индия и голяма част от Европа. BRAVE Combat Federation е най-глобалната ММА организация, стъпила в най-много точки по цял свят, която е трамплин за всички свои бойци към елитния ММА. BRAVE работи с почти всички ММА организации по света, като например в Нидерландия партньори на събитието са небезизвестната верига ENFUSION. BRAVE си партнира успешно с BELATOR, UFC, ONE FC и PFL, като голяма част шампионите на BRAVE се превръщат в едни от най-атрактивните атлети в UFС.

Този трамплин към елитния ММА очаква и най-добрата бойна селекция у нас.

Сред звездите на BRAVE са Хамзат Чимаев, Илия Топурия , Мохамед Мокаев, Отман Азайтар, Джони Уокър, които продължават да привличат милиони последователи и фенове от цял свят. А посланици на BRAVE са Конър Макгрегър, Хабиб Нурмагомедов и ММА легендата Вандерлей Силва.

Очаква се някои от легендите на BRAVE да пристигнат лично през лятото в Бургас.

Организатор на събитието е BULGARIAN FIGHT AGENCY, които гарантират, че зрителите ще видят професионален боен спектакъл на най-високо ниво, мач за титла на българска земя, а сред гостите се очаква и за първи път у нас от Кралство Бахрейн да пристигне и основоположникът на бойната организация Негово Височество Шейх Халед бин Хамад Ал Халифа, първи заместник-председател на Върховния съвет за младежта и спорта, президент на Главния спортен орган, президент на Олимпийския комитет на Бахрейн.

СТЕФАН МИНЧЕВ

Целият турнир можете да гледате на живо, тук на www.sportbg.bg

Този уеб сайт използва бисквитки.

Продължавайки да използвате този уебсайт, вие давате съгласието си за използване на бисквитки. За повече информация, моля прочетете нашата Политика за поверителност.