Prity cup предизвика емоции и страсти в Троянския Балкан!

Prity cup предизвика емоции и страсти в Троянския Балкан!

През уикенда се проведе поредният турнир от серията Prity Cup този път в град Троян.

Sportbg.bg излъчи на живо всички двубои между десетте отбора впуснали се в това предизвикателство.

Отбори от София, Велико Търново, Ловеч, Троян и Тетевен погледнаха към трофея и съответно към класиране на финалите в Горна Оряховица!

На Спортинг Арена се получиха зрелищни сблъсъци и наблюдавахме едно високо ниво на минифутбол.

След изиграване на груповата фаза в директните елиминации влязоха отборите на Спортинг Троян, Войводите София, Троя Троян и Класиците София. Във финалната битка за трофея излезнаха отборите на Спортинг Троян и Класиците София. И двата тима показаха стабилна игра и страхотна организация, за да стигнат до този така жадуван финал.

Нека отбележим, че двата отбора се срещнаха в груповата фаза, като тогава отбора на Спортинг победи с категоричното 3-0. Не така се разви и финала. Момчетата от София след първото поражение се стегнаха и до финала не допуснаха загуба, като показваха все по красив футбол. Така бе и във финала като там те се наложиха с 3-0 над отбора на Спортинг Троян и взеха реванш, но в много по-важният сблъсък и вдигнаха трофея.

Третото място бе споделено от Троя Троян и Войводите София.

За най-добър вратар бе определен Анри Нинов от Класиците, най-добър защитник е Веселин Василев от Троя Троян, за най-атрактивен и техничен бе избран Кристиян Йоновски (Спортинг Троян), голмайстор на турнира с 5 попадения стана Гален Ненов (Класиците), а за звезда на Prity Cup град Троян бе определен Александър Енев (Калсиците).

Класиците и Спортинг са поредните тимове, които се класират за големите финали в Горна Оряховица.

Този уеб сайт използва бисквитки.

Продължавайки да използвате този уебсайт, вие давате съгласието си за използване на бисквитки. За повече информация, моля прочетете нашата Политика за поверителност.