Руси Минев срещу непобедена гръцка ММА машина в BRAVE 86

Един от най-перспективните ММА бойци на България, Руси Минев, ще се изправи срещу непобеденият ММА боец Христос Циримокос в двубой от основната файткарта на престижния ММА турнир BRAVE 86, който ще се проведе на 24-ти август в Бургас.

Събитието на BRAVE е първото от европейското турне на организацията и включва едни от най-добрите ММА бойци на България, които ще се изправят срешу топ бойци на BRAVE от цял сввят.

За Руси Минев това ще е трета битка тази година, след като записа две убедителни победи през април и май.

Старозагорецът не спира да гради успешно своята ММА кариера, като се състезава за чужди организации и в момента е в серия от 2 победи. Той стартира кариерата си в аматьорския ММА, ставайки шест пъти шампион на България, а с националния отбор печели трето място на световното по ММА в Бахрейн и трето на Европейското в Рим. Руси Минев преминава при професионалистите през 2021-ва, където бързо наниза няколко атрактивни победи и спечели шампионска титла.

Този път обаче в клетката го очаква най-тежкото му изпитание - гръцкият боец с прякор "Apache" Христос Цирикомос.

27-годишният боен атлет е с отлична статистика в ММА с 4 победи и нито една загуба. Почти всичките му битки свършват преди крайния гонг, като Циромокос има завършена ММА игра - той не се притеснява да пренася боя както на земя така и в стойка. Гръцкият боец има участия и в граплинг и кикбокс турнири.

Основната файктарта на BRAVE 86 е съставена от един от топ ММА атлети на България, които ще се изправят срещу бойци като бившия шампион на BRAVE и такива подготвящи се рамо до рамо с UFC звезди.

Всички бойци са с положителна статистика и готови за победа на всяка цена, тъй като BRAVE е организациия, от която UFC взима част от своите кадри, като Хамзат Чимаев, Умар Нурмагомедов и шампиона Илия Топурия.

Организацията обяви и част от подгряващите битки, които са не по-малко атрактивни, тъй като включват бойции участвали неведнъж в главни битки като старозагорската машина от ММА, самбо и бокс с голи ръце - Мариан Димитров, кикбокс асът Атанас Божилов 'Наката', емблематичният ММА боец в тежка категория Симеон Кючуков и още много таланти, готови да покажат уменията си пред целия свят и мачмейкърите на UFC.

mma.bg

Този уеб сайт използва бисквитки.

Продължавайки да използвате този уебсайт, вие давате съгласието си за използване на бисквитки. За повече информация, моля прочетете нашата Политика за поверителност.