Sportbg.bg с ексклузивно излъчване на мачове от Супер волей

Sportbg.bg с ексклузивно излъчване на мачове от Супер волей

Шампионатът стартира на 19-20 октомври

Sportbg.bg ще излъчва по два мача на кръг от новия сезон на Националната волейболна лига - Супер волей при мъжете.

Договорът с Българска федерация волейбол обхваща и срещи от плейофната фаза на елитния шампионат на българския волейбол, ако те не попаднат в програмата на основния тв партньор на Национална Волейболна Лига.

Мачовете, които бъдат избрани от Sportbg.bg, ще се излъчват ексклузивно онлайн на сайта, като специално тези срещи няма да могат да бъдат гледани никъде другаде.

Първенството стартира на 19-20 октомври, жребият за първия кръг бе изтеглен миналия четвъртък и още на старта личат няколко вълнуващи двубоя.

Първенството по волейбол при мъжете е сред най-популярните и най-гледаните от спортните фенове в България, а в последните години предлага и доста интрига, предвид равностойните участници.

През новия сезон в елита ще се състезават 12 отбора. Завръща се тимът на Дунав Русе, а останалите са: Левски, ЦСКА, Нефтохимик, Черно море, Локомотив Авиа, Пирин, Монтана, Дея Спорт, Хебър, Добруджа и Берое.

Този уеб сайт използва бисквитки.

Продължавайки да използвате този уебсайт, вие давате съгласието си за използване на бисквитки. За повече информация, моля прочетете нашата Политика за поверителност.