Sportbg.bg ще излъчва на живо мачовете за медалите на Балканиадата по тенис на маса

Sportbg.bg ще излъчи на живо полуфиналите и финалите при 19-годишните на Балканското първенство по тенис на маса за юноши и девойки в курорта Албена (5-9 юни).

Решителните двубои за разпределение на медалите на сингъл и двойки са в неделя, 9 юни.

Турнирът е под номер 31 в историята на Балканиадите на един от най-упражняваните в световен мащаб спортове.

Албена приема голямо първенство по тенис на маса за поредна година. В надпреварата се впускат подрастващи до 15 и до 19 години от 11 страни – България, Албания, Босна и Херцеговина, Черна гора, Косово, Молдова, Румъния, Република Северна Македония, Сърбия, Турция и Гърция.

В стартовите списъци личат най-много участници от България – 24, като 13 са при юношите, а 11 при девойките.

И при двете възрасти състезанията ще преминат на сингъл за юноши и девойки, на двойки и смесени двойки. Ще има и отборни надпревари. На 5-и и 6 юни са отборните битки, а в периода 7-9 юни тези на сингъл и двойки.

Жребият за отборната надпревара ще бъде теглен на 4 юни от 20 часа, а тегленето за индивидуалните състезания е два дни по-късно – на 6 юни.

Балканиадата за юноши и девойки обещава голяма конкуренция и интересни мачове, тъй като край морето идват най-добрите състезатели по тенис на маса от региона, което личи от стартовите списъци.

Гледайте в Sportbg.bg двубоите за разпределение на медалите на 9 юни.

Този уеб сайт използва бисквитки.

Продължавайки да използвате този уебсайт, вие давате съгласието си за използване на бисквитки. За повече информация, моля прочетете нашата Политика за поверителност.